Uw persoonsgegevens

Via onze website worden op verschillende manieren persoonsgegevens verzameld zoals uw e-mailadres, uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer.
Dit gebeurt onder andere wanneer u een online formulier invult.
De persoonlijke gegevens die u invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw aanvraag. Zonder uw expliciete toestemming gebruiken wij uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden.
 

Waarvoor hebben wij uw gegevens nodig?

Online formulier
Voor het verstrekken van informatie of het opnemen van contact als u ons daarom verzoekt via een invulformulier op onze website.


Ledenadministratie & facturatie (contributie)
Hiervoor hebben we o.a. uw naam, e-mailadres, adres en betaalgegevens nodig.

Van leden onder de leeftijd van 18 jaar beschikt de vereniging ook over contactgegevens van de ouders/verzorgers.


Betaalgegevens
De betaalgegevens worden opgeslagen in onze administratie om te koppelen aan uw factuur. Uw bankgegevens worden alleen gebruikt om eventueel geld terug te storten op uw rekening.

Afbeeldingen
RTC beschikt over beeldmateriaal van leden. Hierbij kunt u denken aan foto’s en of filmpjes die gemaakt worden tijdens uitvoeringen of wedstrijden. Het is onvermijdelijk dat er tijdens een evenement beeldmateriaal wordt gemaakt en dat deze op verschillende media worden gepubliceerd.
Mocht u hier bezwaar bij hebben, dan kunt u de vereniging per e-mail (voorzitter@rtc-gym.nl) hiervan op de hoogte stellen.
RTC is niet verantwoordelijk voor plaatsing op sociale netwerken die niet door RTC worden beheerd.

Derden

Derden met wie wij gegevens delen zijn:
KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie): Aanmelden bij de bond en het beheer van onze ledenadministratie.
Gemeente Westvoorne: Noodzakelijk voor het aanvragen van de subsidie.
Jortt: Software voor de facturatie van de contributie.

Wij verkopen uw gegevens nooit

We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
Onze bestuursleden en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer.
Wij gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.
U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies ontvangt.


Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


Opt-out
Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Feedback

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.
U heeft tevens het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij hebben tevens een meldplicht bij datalekken, dat doen wij bij het Meldloket datalekken AP.